Η εταιρεία Blumhouse παράγει πολλές ταινίας, αρκετές φορές χωρίς να προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις στον Τύπο. Οι περισσότερες παραγωγές της καταλήγουν απευθείας σε Netflix, VOD ή DVD. Το νέο φιλμ που μας παρουσιάζει ονομάζεται Family Blood και έχει να κάνει με μία νέα τάξη βρυκολάκων.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Nicholas Verso (Boys in the Trees, The Last Time I Saw Richard) έχει υπογράψει συμβόλαιο για τη δημιουργία της νέας ταινίας τρόμου, The Ice Cream Man, στην οποία ένας βετεράνος του Βιετνάμ, τρομοκρατείται από μία συμμορία.

Τα γυρίσματα του reboot του Hellboy ξεκινούν μέσα στον Σεπτέμβριο, με τη παραγωγή να δίνει στο «φως» την πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή της ταινίας, David Harbour, ως ο «Ήρωας της Κολάσεως».

Ο James Cameron έχει τονίσει πως θα επιστρέψει στο franchise του Terminator, που δημιούργησε τρεις δεκαετίες πριν, στο ρόλο του παραγωγού. Με δεδομένη τη συνεργασία με τον σκηνοθέτη Tim Miller (Deadpool) αλλά και το γεγονός πως ο Cameron ξαναπαίρνει τα δικαιώματα της σειράς το 2019 φαίνεται πως το franchise θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές. 

Πολλά remakes κατέκλυσαν τα τελευταία χρόνια τις οθόνες μας, με τα περισσότερα από αυτά να είναι κάκιστα, «βιάζοντας» κατά κάποιον τρόπο τις όποιες όμορφες αναμνήσεις είχαμε από τα πρωτότυπα. 

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading