Στις 10 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη ταινία Meg με πρωταγωνιστή τον Jason Statham, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν γιγαντιαίο, προϊστορικό καρχαρία.

Η εταιρεία Blumhouse παράγει πολλές ταινίας, αρκετές φορές χωρίς να προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις στον Τύπο. Οι περισσότερες παραγωγές της καταλήγουν απευθείας σε Netflix, VOD ή DVD. Το νέο φιλμ που μας παρουσιάζει ονομάζεται Family Blood και έχει να κάνει με μία νέα τάξη βρυκολάκων.

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν ξανά (μετά από διακοπή) τα γυρίσματα της νέας ταινίας The Predator, σε σκηνοθεσία Shane Black, στο Βανκούβερ του Καναδά.  

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Nicholas Verso (Boys in the Trees, The Last Time I Saw Richard) έχει υπογράψει συμβόλαιο για τη δημιουργία της νέας ταινίας τρόμου, The Ice Cream Man, στην οποία ένας βετεράνος του Βιετνάμ, τρομοκρατείται από μία συμμορία.

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, οι άνθρωποι υποχρεούνται να ζουν χωρίς να κάνουν τον παραμικρό θόρυβο. Εάν ακουστεί κάτι, τότε τα τυφλά τέρατα που έχουν καταλάβει τον πλανήτη εμφανίζονται από το πουθενά, και το «γλέντι» αρχίζει.

Ο James Cameron έχει τονίσει πως θα επιστρέψει στο franchise του Terminator, που δημιούργησε τρεις δεκαετίες πριν, στο ρόλο του παραγωγού. Με δεδομένη τη συνεργασία με τον σκηνοθέτη Tim Miller (Deadpool) αλλά και το γεγονός πως ο Cameron ξαναπαίρνει τα δικαιώματα της σειράς το 2019 φαίνεται πως το franchise θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές. 

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading