Series

The Walking Dead: Ποιος θα πεθάνει στο τελευταίο επεισόδιο; Η θεωρία με το τραπεζομάντηλο!

H 7η σεζόν της αγαπημένης σειράς που προβάλλεται από το AMC, πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε. Μπορεί στο δεύτερο μισό της σεζόν να διαδραματίστηκαν αρκετά σημαντικά γεγονότα, ωστόσο, οι οπαδοί του Walking Dead δεν έχουν αποζημιωθεί με δράση όπως στις προηγούμενες δύο σεζόν. Τα ερωτηματικά που άφησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο, θα απαντηθούν στο season finale της επόμενης Δευτέρας; 

( 0 / 0 votes)

Όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα, ας ρίξουμε μια ματιά στις «ανοιχτές πληγές» που άφησε το 15ο επεισόδιο της 7ης σεζόν, “Something They Need”, και στην τεράστια «θεωρία του τραπεζομάντηλου»!

5. Πως θα ενεργήσουν οι Sasha και Eugene κατά των Saviors;

Στο επεισόδιο είδαμε τη Sasha πρόθυμη να βάλει τέλος στη ζωή της και τον Eugene, πιστό σκυλί του Negan και των Saviors. Ή μήπως η Sasha ζήτησε από τον Eugene το όπλο για να σκοτώσει τον ίδιο και τον Negan; Ποια άραγε θα είναι η εξέλιξη των δύο χαρακτήρων στο φινάλε της σεζόν; Στο preview-trailer του episode 8, η Sasha συμφωνεί με τους όρους του Negan, αλλά προσπαθεί να τον πείσει πως κανένας δεν χρειάζεται να πεθάνει. Η απάντηση που λαμβάνει ωστόσο, είναι αρνητική. 

Όταν οι Saviors επιτεθούν στην Alexandria, η Sasha θα θυσιάσει τη ζωή της για τους αγαπημένους της φίλους. Ευάλωτη είναι και η θέση του Eugene, με τον γρίφο να πλανάτε στο αν είναι όντως ένας πιστός στρατιώτης των Saviors ή απλά υποκρίνεται πολύ καλά περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει» τον Negan. Οι πιθανότητες πάντως, δεν είναι με το μέρος του, και μάλλον θα αποχαιρετίσει και αυτός τη σειρά στο τελευταίο επεισόδιο, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει τους φίλους του, προδίδοντας τον Negan.

 

4. H Oceanside θα «πέσει»;

Ο Rick και το πλήρωμα εισέβαλαν στην Oceanside με τις… «φεμινίστριες αμαζόνες», παίρνοντας όλα τους τα όπλα και μάλιστα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Ωστόσο, καμία γυναίκα δεν θέλησε να λάβει μέρος στον πόλεμο του Rick ενάντια στους Saviors. Κάτι όμως μας λέει ότι η Cyndie (η μικρή «Ποκαχόντας») θα κάνει μια εμφάνιση έκπληξη. 

Κατά την αποχώρησή τους, η Tara λέει στον Rick ενώ περπατούν μακριά από τους ανθρώπους του Oceanside, πως είχε δίκιο και ότι δεν πρέπει να λυπάται που αθέτησε την υπόσχεσή της, να «ξεχάσει» το μέρος αυτό. 

Το Oceanside είναι πλέον εντελώς απροστάτευτο και αν σκάσει επιδρομή από τους Saviors, τους Whisperers ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, η σφαγή θα είναι αναπόφευκτη.  Τις εξελίξεις στο Oceanside θα τις δούμε από τον Οκτώβριο και την 8η σεζόν. Όταν η Tara επιστρέψει, κρατώντας αυτή τη φορά την υπόσχεσή της για τα όπλα που τους πήραν, θα βρει το μέρος καμένο ή  μήπως οι «αμαζόνες» αποφασίσουν τελικά να συμμετάσχουν στον αγώνα του Rick εναντίον των κατακτητών;

 

3. Alexandria VS Saviors: Ποιοι θα νικήσουν στη μεγάλη μάχη;

Το επεισόδιο έβαλε τις βάσεις για την μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε Alexandria και Sanctuary. Ο Negan θα μάθει για την εξέγερση της παρέας του Rick και θα θελήσει να βάλει ένας τέλος στην επανάσταση των Survivors. Όταν ο κύριος με το μπαστούνι του baseball και το barbwire φτάσει στο κατώφλι της Alexandria, θα χυθεί αίμα. Ποιοι θα νικήσουν όμως στο τέλος;

Το δεύτερο μισό της 7ης σεζόν είναι «αφιερωμένο» στην Alexandria. Δεδομένου ότι και οι δύο πλευρές (Saviors και Survivors) θα έχουν κάποιες σημαντικές απώλειες και προδοσίες, πιθανότατα θα δούμε την πρώτη μεγάλη νίκη της ομάδας του Rick. Ωστόσο, η παρέα των φίλων μας θα έχει κερδίσει μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Η 8η σεζόν αναμένεται αιματηρή με πολύ δράση, και ο Negan δεν πρόκειται να «πέσει» τόσο εύκολα.

 

2. Ο μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει την Season 8

Οι fans περίμεναν πως και πώς να δουν τη μάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές, στο δεύτερο μισό της 8ης σεζόν και ενώ περνούσαν τα επεισόδια χωρίς να γίνεται το παραμικρό, φτάνουμε αισίως στο τελευταίο της σειράς! Το φινάλε της σεζόν θα αποτελέσει την έναρξη ενός μεγάλου πολέμου ή απλά την πρώτη μάχη των πολλών που έπονται; 

Στο preview του episode 16 βλέπουμε τους άνδρες του Negan να προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Rick, αλλά φυσικά η μεγάλη μάχη δεν θα διαρκέσει μόνο 10 λεπτά. Σύμφωνα με τους παραγωγούς, σε αντίθεση με το φινάλε της προηγούμενης σεζόν, αυτή τη φορά οι οπαδοί της σειράς θα μπορούν να πανηγυρίζουν. Αυτό σημαίνει πως δεν θα αφήσουν «τυράκι» για την επόμενη σεζόν και πολλά θα ξεκαθαρίσουν στο τελευταίο επεισόδιο της Season 7. Τις δηλώσεις των παραγωγών τις εκλαμβάνουμε ως μια νίκη του Rick και της υπόλοιπης ομάδας, αλλά σε μια μάχη, όχι στον πόλεμο, που θα λήξει την επόμενη σεζόν.

 

1. Ποιος/α θα πεθάνει στο μεγάλο φινάλε; Η θεωρία με το τραπεζομάντηλο!

Θα επιβεβαιωθεί άραγε η θεωρία με το… τραπεζομάντιλο στο όνειρο του Rick; Στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν είδαμε στο περιβόητο όνειρο, την παρέα να κάθεται σε ένα τραπέζι για δείπνο.

Είναι όλοι τους εκεί. Ο Glenn, η Maggie, ο Morgan… όλοι. Μια θεωρία συνομωσίας λέει ότι τα άτομα που κάθονται στο τραπέζι και δεν έχουν μπροστά τους τραπεζομάντηλο, θα πεθάνουν. Στη πλευρά χωρίς τραπεζομάντηλο, διακρίνονται οι Abraham (νεκρός), Glenn (νεκρός), Spencer (νεκρός), Eugene και Morgan. Ο τελευταίος μάλιστα, ανάβει ένα κεράκι.

Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό; Είναι τυχαία η σειρά που κάθονται στο δείπνο; Και γιατί βρίσκεται σε αυτό ο νεκρός Spencer αφού ουδέποτε ήταν μέλος της παρέας; Μήπως οι παραγωγοί θέλουν να «πουν» κάτι με τη σκηνή αυτή;

Οι φήμες λένε πως η πλευρά των εχούντων τραπεζομάντηλο, είναι κάτι σαν «ζώνη ασφαλείας», και οι χαρακτήρες δεν κινδυνεύουν. Αν υφίσταται η «θεωρία του τραπεζομάντηλου», ας δούμε ποιοι χαρακτήρες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να μας αποχαιρετίσουν σύντομα: 

Morgan: Η αλλαγή του, από ειρηνοποιός σε δολοφόνος, μετά τον άδικο θάνατο του νεαρού Benjamin δείχνει ότι ο Morgan θα μπει στη μάχη, αφού σκότωσε τον Richard. Στο comic, ο χαρακτήρες δεν κράτησε τόσο πολύ καιρό. Αντιθέτως, στη σειρά εξακολουθεί να ζει από την πρώτη σεζόν. Μήπως αυτή η αλλαγή στον χαρακτήρα του, οδηγήσει τον Morgan στο θάνατο; Παίζει δυνατά. 

Sasha: Είναι σίγουρα το φαβορί να μας αποχαιρετίσει στην 7η σεζόν. Αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Negan χωρίς να τα καταφέρει και η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή. Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός που υποδύεται την Sasha (Sonequa Martin-Green) υπέγραψε συμβόλαιο για τη σειρά Star Trek από την επόμενη σεζόν. Η ίδια η ηθοποιός αποφεύγει να απαντήσει στο αν θα συμμετέχει στην 8η σεζόν του The Waking Dead.

Abraham: Ήδη νεκρός.

Glenn: Ήδη νεκρός

Maggie και το αγέννητο μωρό της: Αρχικά, πιστεύουμε πως η γυναίκα του αποθανόντα Glenn δεν πρόκειται να σκοτωθεί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα αποτελούσε τεράστια ανατροπή στη σειρά. Ήδη έχουμε ένα μωρό στο σόου, την Judith. Πόσο άραγε θα μπορούσε να «αντέξει» ένα δεύτερο βρέφος στο σόου; Θα έχουμε άραγε άλλο ένα σπαραχτικό φινάλε; 

Spencer: Ήδη νεκρός

Eugene: Η ιστορία του πλησιάζει στο τέλος της. Σαν χαρακτήρας, πάντα ήταν ο δειλός της παρέας, και σήμερα στέκεται στο πλευρό των Saviors. Ωστόσο, μπορεί να εξιλεωθεί την τελευταία στιγμή, πεθαίνοντας ηρωικά για χάρη του Rick και των (πρώην) φίλων του, κλείνοντας με εντυπωσιακό και γεμάτο ηρωισμό τρόπο, τον κύκλο του. Για τον Abraham ρε γαμώτο!

Τέλος, βλέπουμε την Rosita με τον Aaron να κάθονται στη μέση του τραπεζιού, και ανάλογα με το ποια γωνία κοιτάτε, θα μπορούσαν αμφότεροι να είναι και στις δύο πλευρές του τραπεζομάντιλου. 

 

Sasha και Eugene θα μας «αφήσουν» στo Season 8 finale;

Θα επιβεβαιωθεί η θεωρία; Φυσικά και δεν περιμένουμε όλοι οι χαρακτήρες της «συνομωσίας» να σκοτωθούν στο τελευταίο επεισόδιο. Ωστόσο, κάποιοι θα μας αφήσουν, με πιθανότερη τη Sasha, η οποία ξεπέρασε τα όρια και τον Eugene, για τους λόγους που προαναφέραμε. 

Ποιοι άλλοι όμως ενδέχεται να πεθάνουν; Εάν οι παραγωγοί εστιάσουν στο Hilltop, ο Gregory «παίζει δυνατά» για ταξίδι στον άλλον κόσμο.

Η Maggie δείχνει έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της κοινότητας. Μήπως όμως είναι ένα τρικ των παραγωγών, για έναν ακόμη απρόβλεπτο θάνατο αγαπημένου χαρακτήρα; Όπως προείπαμε, ένα δεύτερο βρέφος στη σειρά θα είναι too much για την εξέλιξη της αποκάλυψης. 

Ο Morgan κράτησε πολύ. Είδαμε τον χαρακτήρα του να μεταλλάσσεται με την πάροδο των σεζόν, και όλα φανερώνουν ότι έφτασε στην «κορύφωσή» του. Θα «φύγει» ηρωικά, ή θα τον δούμε και στην επόμενη σεζόν; Υπομονή, όλες οι θεωρίες και… συνομωσίες θα απαντηθούν σε επτά ημέρες!

Το bloody.gr θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρίες στο The Walking Dead!

 

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading