Series

The Walking Dead: Γεγονότα που ίσως «χάσατε» στο 14ο επεισόδιο της 7ης σεζόν The Other Side

Βρισκόμαστε δύο επεισόδια από το μεγάλο φινάλε της 7ης σεζόν The Walking Dead, με το χθεσινοβραδυνό "The Other Side" να μη δίνει στους fans την απαραίτητη ένταση που προσμέναν και όπως όλα δείχνουν, τα «εκρηκτικά» επεισόδια θα είναι τα δύο τελευταία.  

( 0 / 0 votes)

Εν ολίγοις, στο επεισόδιο 14 μάθαμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Jesus (το περιμέναμε καθώς στο κόμικ είναι gay). Είδαμε τις Rosita και Sasha να πηγαίνουν στο Sancturay με σκοπό να εκτελέσουν τον Negan. Παρακολουθήσαμε το πρωτοπαλίκαρο (Simon) του Νegan να επισκέπτεται παρέα με μπράβους το Hiltop, αρπάζοντας τον Dr. Κάρσον, τον ιατρό που παρακολουθούσε την πορεία της εγκυμοσύνης της Maggie, για να πάρει τη θέση του αδερφού του στο Sanctuary.

Μέσα στα όσα διαδραματίστηκαν στο 14ο επεισόδιο της Season 7, υπήρξαν και πέντε περιστατικά, που μπορεί να σας διέφυγαν. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers για το Episode 14.

1. Η Sasha φόρεσε το κολιέ και μας…αποχαιρετά

Ο μακαρίτης Abraham είχε δωρίσει το χειροποίητο κολιέ στην Sasha -σε παλαιότερο επεισόδιο προηγούμενης σεζόν- χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι το είχε φτιάξει η Ροζίτα! Το κολιέ είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι σπασμένης λάμπας, με την λατίνα να το χαρίζει στον πρώην αγαπημένο της κοκκινοτρίχη στο 11ο επεισόδιο της 6ης σεζόν. Στη συνέχεια όμως, ο Abraham το έχασε σε συμπλοκή που έλαβε χώρα στο Hilltop. Μάλιστα, τότε ήταν που ο Abraham συνειδητοποίησε ότι γουστάρει την Sasha, και πως η σχέση του με τη Rosita έχει ημερομηνία λήξης. 

Το ότι η Sasha κλειδώθηκε εσκεμμένα μέσα στο άνδρο των Saviors σε μια αποστολή αυτοκτονίας, φανερώνει πως θα είναι το τελευταίο πρόσωπο που θα έχει φορέσει το καταραμένο κόσμημα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ - SPOILER: Στο comic ο χαρακτήρας της Holly εικάζεται πως είναι η Sasha, η οποία δεν έχει ευχάριστη κατάληξη.

2. Οι Saviors αποκαλούν τα ζόμπι «οι νεκροί» 

Με την πάροδο των χρόνων (γερνάμε και εμείς μαζί με την αγαπημένη μας σειρά), έχουμε ακούσει ένα σωρό παραλλαγές χωρίς να αναφέρεται σε κανένα επεισόδιο καμίας σεζόν η λέξη «ζόμπι». 

Στις ονομασίες συμπεριλαμβάνονται χαρακτηρισμοί όπως «περιπατητές», «περιπλανώμενοι», «σπασίκλες», «δαγκωνιάρηδες» κ.α. Στο χθεσινό επεισόδιο, μάθαμε τι οι Saviors αποκαλούν τα ζόμπι «οι νεκροί», στη σκηνή που οι Rosita και Sasha ακούνε τον Eugene να δίνει εντολές από τον ασύρματο. 

Να σημειώσουμε πως τα «αποκαλυπτήρια» της λέξης είχαν γίνει στο 11ο επεισόδιο όταν ο Dwight αναφερόταν στον «θάνατο» της Sherry. 

3. Τι ρόλο «βαράει» ο Eugene;

Είδαμε τον ιδιόρρυθμο Eugene για σύντομο χρονικό διάστημα στο 14ο επεισόδιο. Αρχικά τον ακούσαμε να δίνει εντολές στους εργάτες με την ιδιότητα του «αρχιμηχανικού» ενώ στη συνέχεια απέρριψε την Sasha που του χάρισε την «ελευθερία». Το έκανε επειδή φοβήθηκε να φύγει, δεδομένου ότι ο Νegan και τα «σκυλιά» του θα τον αναζητήσουν ή επειδή έχει «μεταλλαχθεί» σε πιστός «στρατιώτης» του; 

Ως γνωστόν, ο Eugene ξέρει καλύτερα από όλους πώς να.. φυλάει τον κώλο του, και αυτό δείχνει πως κάνει στη βάση των Saviors. Πάντως, εάν επιστρέψει κάποια στιγμή στην Alexandria, οι γνώσεις που έχει αποκομίσει από το στρατόπεδο του Negan είναι τεράστιες, και ίσως βοηθήσουν τον Rick και την παρέα του στην τελική μάχη. 

4. Η πρόσκληση στον Gregory για το Sanctuary

Είδαμε τον Simon να δίνει οδηγίες στον επικεφαλής του Hilltop για την κύρια βάση του Negan. Όλοι γνωρίζουμε τι φίδι είναι ο Gregory, ωστόσο, ο ηγέτης του Hilltop, έχει στα χέρια του οδηγίες για το πως θα μεταβεί στη βάση του Sanctuary. Μέχρι τώρα, ο Gregory γνώριζε μόνο που βρίσκεται ένα φυλάκιο του Negan, και πλέον έχει εικόνα για πολλά παραπάνω.

Όπως ο Eugene, έτσι και ο Gregory, είναι δειλός και θα έκανε τα πάντα για να εξασφαλίσει την επιβίωσή του με κάθε δυνατό τρόπο. Μια ενδεχόμενη επίσκεψη του Gregory στην κεντρική βάση των Saviors, μπορεί να αποβεί καταστροφική για την επιβίωση της Maggie και του Daryl, αφού με… ένα ποτηράκι τεκίλα, ο σπιούνος αρχηγός του Hilltop, παίζει να προβεί σε αποκαλύψεις στον Negan και το σχέδιο επίθεσης του Rick να ναυαγήσει. 

Πρόθυμος να ευχαριστήσει τον… άρχοντά του, μπορεί άνετα να προδώσει τον Rick και την παρέα του, πιστεύοντας πως έτσι θα κερδίσει περισσότερο την εμπιστοσύνη του κυρίου με το μπαστούνι του baseball. Κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει στους κατοίκους του Hilltop, οι οποίοι τον έχουν ήδη στη «μπούκα». 

5. Η σκοτεινή φιγούρα είναι ο… Dwight!

Θα μπορούσε βέβαια να είναι και ο Daryl. Μπορεί η προηγούμενη σκηνή όπου ο Daryl εξέφραζε την ανησυχία του στη Rosita και τη Sasha για την «επιχείρηση δολοφονίας Negan» να σας έκανε να πιστεύετε πως η σκοτεινή φιγούρα που εμφανίζεται στο τέλος του επεισοδίου είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας, ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα είναι ο έτερος τοξοβόλος, μακρυμάλλης Dwight. 

Πάντως, αν είναι ο Dwight, σίγουρα δεν έχει σκοπό να σκοτώσει την Rosita, αφού πλέον μισεί «και με τη βούλα» τον Negan, δεδομένου και της εξαφάνισης της αγαπημένης του Sherry. Άλλωστε, ο Dwight αναζητεί τρόπους φυγής από το Sanctuary, και η Rosita μπορεί να αποδειχθεί το «κλειδί» της ελευθερίας του.

Νωρίτερα στη σεζόν, ο Lennie James (Morgan) είχε αποκαλύψει πως «θα έρθουν στο φως κι άλλοι χαρακτήρες (στο πλευρό της ομάδας του Rick) στο β’ μέρος της 7ης σεζόν». Από τα λεγόμενα του «ειρηνοποιού», καταλαβαίνουμε πως ήρθε η ώρα ο Dwight να συμμαχήσει με το γκρουπ του Rick. 

 

Δείτε το promo-trailer του πρότελευταίου επεισοδίου της 7ης σεζόν

 

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading