Series

The Walking Dead: O Jesus το… «κανελώνει το ρυζόγαλο»

Δεν είναι πάντοτε «εγγυημένο» ότι τα σκηνικά που συμβαίνουν στη σειρά The Walking Dead, συμβαδίζουν με όσα διαβάζουμε στα κόμικς. Το ευχάριστο για τηλεθεατές και αναγνώστες είναι πως οι παραγωγοί προβαίνουν σε τροποποιήσεις όσον αφορά το σενάριο, για να «ντριμπλάρουν» την ιστορία στα βιβλία.

( 3 / 1 votes)

Όμως, παρά τις όποιες αποκλίσεις από τα κόμικς του Robert Kirkman που έχουμε δει στο παρελθόν, το χθεσινοβραδινό επεισόδιο, έκανε τους αναγνώστες να χαμογελάσουν, όταν ο Paul – Jesus- Rovia αποκάλυψε τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις, ακριβώς όπως παρουσιάζεται και στα βιβλία.

Στα κόμικς, οι αναγνώστες μαθαίνουν για τη σχέση του Jesus με έναν άνδρα ονόματι Alex, στο τεύχος 122, ενώ έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος της 7ης σεζόν για τις αποκαλύψεις και στην TV.

 

(Ο Jesus με τον σύντροφό του Alex στο τεύχος 122)

Το ότι ο Jesus την… «κουνάει την αχλαδιά», αποκαλύφθηκε σεναριακά, με τον ίδιο τρόπο όπως και με άλλους χαρακτήρες της σειράς, προηγούμενων επεισοδίων. Δηλαδή, μια λιτή ατάκα χωρίς προθέσεις «εντυπωσιασμού».

Στην επίμαχη σκηνή, που παρακολουθήσαμε στο episode 14-season 7, ο Jesus συζητάει με την Maggie, εξομολογώντας το πόσο τον βοήθησε μαζί με την Sasha, ώστε να ενταχθεί καλύτερα στην κοινωνία του Hilltop, αποκαλύπτοντας μια παλαιότερη σχέση που είχε με έναν άντρα. 

Η εξομολόγηση του Jesus στη Maggie: «Για πρώτη φορά νοιώθω πως ανήκω κάπου. Προσπαθούσα να σιγουρευτώ ότι εσύ και η Sasha γινόσασταν μέρος αυτού εδώ (Hilltop). Αυτό με έκανε και εμένα μέρος του. Όταν πρωτοήρθα, ήταν σαν να μην ήμουν καθόλου εδώ. Δυσκολευόμουν πάντα να πλησιάσω τον οποιονδήποτε. Γείτονες, φίλους… αγόρια».

Το βίντεο της αποκάλυψης

 

Η Maggie αντέδρασε με ένα πονηρό χαμόγελο, και το internet πήρε «φωτιά», ξεσπώντας σε «χειροκροτήματα», για την λεπτομέρεια αυτή του χαρακτήρα Jesus, που υπάρχει και στα κόμικς.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter

 

Οι gay χαρακτήρες του Walking Dead

Όπως γράψαμε νωρίτερα, ο συμπαθέστατος Jesus, δεν είναι ο πρώτος gay χαρακτήρας που συναντάμε στην σειρά του AMC. Για την ακρίβεια, είναι ο έκτος.

Ας θυμηθούμε λοιπόν και τους υπόλοιπους πέντε χαρακτήρες, που ανήκαν στην LGBT κοινότητα, ορισμένοι εκ των οποίων, δεν κατάφεραν να επιβιώσουν.

 

Tara Chambler

Η Tara ήταν η πρώτη που άνοιξε την καρδιά της, αποκαλύπτοντας την προτίμησή της στο γυναικείο φύλο, κατά τη διάρκεια της τέταρτης σεζόν, όταν ανέπτυξε σχέση με την Alisha, την εποχή που ζούσαν στον καταυλισμό του Caesar Martinez. Δυστυχώς, οι γκόμενες της Tara είχαν κάτι κοινό. Όλες πεθάνανε! Η Alisha δέχτηκε σφαίρα από την Lizzie στη πολιορκία στη φυλακή στην τέταρτη σεζόν, ενώ η Denise σκοτώθηκε από το βέλος του Dwight στην 6η σεζόν.  

 

Alisha

H Alisha ήταν χαρακτήρας-κομπάρσος, που εμφανίστηκε στην 4η σεζόν, συνάπτοντας μια σύντομη ερωτική σχέση με την Tara. Το ζευγαράκι γνωρίστηκε όταν η αδερφή της Tara, η Lilly, επούλωσε τα τραύματα της Alisha. Δεν ήθελε και πολύ η τροφαντούλα για να «χτυπήσει» το γκομενάκι. Ωστόσο, η Tara αποκάλυψε την σχέση τους, όταν εκείνη ήταν νεκρή.

 

Aaron και Eric Raleigh

Η ερωτική σχέση ανάμεσα στον Aaron και τον Eric, αποκαλύφτηκε στο πρώτο επεισόδιο που τα δύο «πιτσουνάκια» εμφανίστηκαν μαζί στη 5η σεζόν. Ο Aaron είχε εξομολογηθεί στον Daryl πως πάντα οι οικείοι του τον έβλεπαν ως «δεύτερο», συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας του, της μητέρας, επειδή ήταν ομοφυλόφιλος.

 

Denise Cloyd

Η Denise ήταν ο πέμπτος ομοφυλόφιλος χαρακτήρας που προστέθηκε στο The Walking Dead, δείχνοντας τις προτιμήσεις της στο κοινό, όταν φίλησε την Tara. Οι δύο κοπέλες, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι, λίγο μετά την επίθεση των Wolves στην Alexandria.  Δυστυχώς, δεν ήταν γραφτό να μείνουν για πολύ μαζί, αφού η Denise έπεσε νεκρή σε απρόβλεπτο σημείο της προηγούμενης σεζόν, από βέλος που εκτόξευσε ο Dwight με την βαλλίστρα του.

 

 

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading