Τα παιδιά του Winchester εισβάλουν στον μυστηριώδη κόσμο του "Scooby Doo", στο επερχόμενο "Supernatural" επεισόδιο με τίτλο «ScoobyNatural», που θα είναι μέρος της 13ης σεζόν.

Παρασκευή και 13 χθες και το Netflix μας χάρισε το τελικό trailer της 2ης σεζόν του Stranger Things, που οι αδερφοί Duffer την ονόμασαν Stranger Things 2, θέλοντας να την παρουσιάσουν ως sequel ταινίας.

To Netflix κυκλοφόρησε trailer της νέας σειράς Castlevania, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο video game της Konami. Μετά από μήνες αναμονής και θεωριών, το Castlevania, σε παραγωγή του Άντι Σάνκαρ, έρχεται επιτέλους στις οθόνες μας, καθώς ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

 Στο Handmaid’s Tale, η Αμερική πλέον κυβερνάται από κάποιους ακραίους χριστιανούς που πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι κατώτερα όντα και ότι ο σκοπός της ζωής τους είναι να πλαισιώνουν τον άντρα και να του κάνουν απόγονους

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τους φανατικούς της σειράς Walking Dead, οι οποίοι μετά το τέλος του 7ου κύκλου, περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια του 8ου, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Ο 7ος κύκλος της σειράς The Walking Dead ξεκίνησε εντυπωσιακά με το πρώτο επεισόδιο, αλλά στη πορεία παρουσίασε μεγάλη πτώση μέχρι τουλάχιστον τα τελευταία επεισόδια. Η αφίσα της 8ης σεζόν κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και θυμίζει Game Of Thrones!

Θυμάστε την low-budget ταινία του 2007 με τίτλο Blood Car, όπου ένα αυτοκίνητο κινούνταν με ανθρώπινο αίμα αντί για καύσιμα; Κάπως έτσι είναι και το σενάριο της νέας σειράς τρόμου Blood Drive από το Syfy, η οποία έχει «grindhouse» στοιχεία α-λα Ταραντίνο και Ροντρίγκεζ, όπως σας είχε γράψει πρώτο το bloody.gr πριν από λίγες εβδομάδες.

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading